Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.agu.edu.vn:8080/handle/agu_library/5836
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhong, Nguyễn Thị Thanh
dc.date.accessioned2021-11-04T07:03:28Z-
dc.date.available2021-11-04T07:03:28Z-
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttp://dspace.agu.edu.vn:8080/handle/agu_library/5836-
dc.language.isovivi
dc.publisherĐại học An Giangvi
dc.subjectCây rau tíavi
dc.subjectCông nghệ thực phẩmvi
dc.subjectCây thuốc dòivi
dc.titleNghiên cứu chế biến si-rô từ rau tíavi
dc.typeWorking Papervi
Appears in Collections:NCKH của Sinh viên

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nguyen Thi Thanh Phong.pdf
  Restricted Access
3.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.