Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.agu.edu.vn:8080/handle/agu_library/5962
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Chài, Lâm Văn | |
dc.date.accessioned | 2021-11-04T07:04:07Z | - |
dc.date.available | 2021-11-04T07:04:07Z | - |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.agu.edu.vn:8080/handle/agu_library/5962 | - |
dc.description | Nghiên cứu khoa học sinh viên cấp khoa Nông nghiệp Tài nguyên thiên nhiên | vi |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.publisher | Đại học An Giang | vi |
dc.subject | Công nghệ thực phẩm | vi |
dc.subject | Cua đồng | vi |
dc.title | Nghiên cứu quy trình chế biến và bảo quản thịt cua đồng | vi |
dc.type | Working Paper | vi |
Appears in Collections: | NCKH của Sinh viên |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Lam Van Chai.pdf Restricted Access | 3.8 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.